CONCEPT

“(…) men moet bovenal geen utopische projecten nastreven, ontwikkeling komt alleen voort uit praktische ervaring (…)”

Dit is de kern van onze filosofie die tot uiting komt bij al onze projecten, uitgevoerd door gekwalificeerd personeel in “eigen huis”. Deze mensen voelen zich nauw verbonden met natuurlijke materialen en hebben een passie voor design. De combinatie van deze elementen staat centraal bij de ontwikkeling van onze projecten.

Met zorgvuldig gekozen partners die streven naar perfectie kunnen wij instaan voor de creatie van een betaalbare droomwereld. Aan die gedachte wordt er voluit gewerkt waarbij er getracht wordt om het interieur en exterieur één geheel te laten vormen.

In onze kleine showroom  op de Belgisch – Nederlandse grens in Putte, kunt u rustig kennismaken met verschillende concepten van interieurinrichting zoals keukens, maatwerk, sfeerhaarden op bio – ethanol,…waarbij we onze collecties steeds aanvullen zodat het altijd de moeite loont om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. We zijn er ook voor professionele klanten zoals bouwbedrijven en projectontwikkelaars waarbij er betaalbare kwalitatieve projectkeukens kunnen voorgesteld worden.

We willen niet zomaar een project realiseren. Wij willen het net als u aanvoelen. Want een interieur verdient niet alleen technische perfectie maar moet goed doordacht en gezellig zijn. Iets waar we allemaal trots op kunnen zijn. Op deze manier zullen we elk gerealiseerd project altijd blijven beschouwen als een stukje van onszelf…